Tambarskjelvar Fotball gjennomførte sitt årsmøte torsdag 3.mars 2022, der blant anna årsmelding og budsjett var på agendaen. I tillegg til dette var valg av styre for neste periode, og der fem av sju medlemmar i styret stod på valg.
Tre styremedlemmer takkar for seg i styret og desse har gjort ein stor jobb for Tambarskjelvar Fotball i mange år. Vi takker Gunn Steindal, Tore Personbråten og Ann-Kristin Nigardsøy (bilde) for ein flott jobb.

Nye inn i styret for neste periode er Andrine Mandelid Horstad og Camilla Søvik.

Det nye styret vil sjå slik ut:

Sven Carlsen (Leiar)
Bjørn-Ole Hjørnevik (Nestleiar)
Gunnar Naustdal (Økonomi)
Frank Cirotzki (Medlem)
Andrine Mandelid Horstad (Medlem)
Camilla Søvik (Medlem)

Bilde: Gunn Steindal, Tore Personbråten og Ann-Kristin Nigardsøy takker av frå styret. Foto: Gunnar Naustdal.