Tambar sin nye trener, Thomas Rognsø, kunne innkassere sin aller første seier for a-laget tysdag kveld. I glimrande spelevær på ei strøken grønn kunstgrasmatte midt i februar, møtte laget til Rognsø Hyen til treningkamp på Naustdal stadion.

Trener Rognsø oppsummerer kampen slik:
» Vi starter kampen meget godt og får 2 mål før vi har passert 10 min. Vi lar Hyen ha mest ball, men vi ligger godt i forsvar som gjør at dei ikkje skaper noe som helst i 1.omgang. Det blir masse «Hawaii» ettersom at Hyen står oppe med mange mann, som gjør at vi får mykje plass i våre angrep.

Etter pause starter vi med god kontroll. Deretter begynner kreftene å ta slutt for oss, nokke som ikkje e unaturlig med tanke på at vi kun har hatt 3 økter utendørs så langt i år. Likevel godt fornøyd med at vi scorer 4 flotte mål og at samtlige i troppen fikk minst en omgang med spilletid, siden det viktigste va å få kamptrening.»

Treningskamp Naustdal stadion
Tambar – Hyen 4-1 (3-0)
1-0 Andreas Haukeland
2-0 Thomas Rognsø
3-0 Even Espeland
3-1 Hyen
4-1 Even Espeland