Tambar spelte sin andre treningskamp for året torsdag kveld, noko som vart ein iskald oppleving sjølv på Palmekysten. Men Tambar sin nye trener er godt nøgd med laget sitt, sjølv om dei så langt har hatt få treningar ute så langt i vinter.

Trener Rognsø oppsummerer kampen slik:

Florø 3-Tambar 0-6 (0-2)

0-1 Eirik Skadal
0-2 Martin Hjørnevik
0-3 Andreas Vatne
0-4 Martin Skilbrei
0-5 Even Espeland
0-6 Martin Skilbrei

I bitrande kulde gjennomfører vi en meget god kamp i Florø. I 1.omgang lar vi heimelaget ha masse ball, uten at de skaper nokke som helst. 

Vi scorer det første målet på en corner. Thomas Rognsø slår inn og Eirik Skadal kommer høyest og header den kontant i mål.

0-2 kommer med at Martin Skilbrei vinner ballen inne på Florø sin halvdel og spiller fint igjennom Martin Hjørnevik som gjør ingen feil aleine med keeper. 

Vi gjør noen små justeringer, samt bytter 4 stk i pausen. Det gjør at vi dominerer fra start til slutt heile omgangen. 0-3 kommer etter at Henrik Hundershagen bryter fint på midten og trer en perfekt stikker igjennom til Andreas Vatne som også er sikker aleine med keeper.

0-4 kommer etter at Martin Skilbrei vinner ballen og gjør alt selv. 

0-5 skjer etter en kontant avslutning fra Even Espeland på kanten av seksten. 

0-6 skjer ved en flott heading av Martin Skilbrei etter et godt innlegg av Martin Hjørnevik.

En veldig god og solid gjennomført kamp. Spesielt med tanke på at værgudene har gjort det umulig for oss å trene ute på kunstgraset, så mestrer vi dagens utfordring på glimrende vis. 

Bilde: Martin Skilbrei scora to for Tambar i kveldens kamp i Florø.