Tradisjonen tru vart Tambar Fotball sin fotballfest ein fin avslutning på årets sesong. Alle laga som har vore med i seriespel i år var representerte på festen, der det var utdeling av premier og priser, mat og lotteri.

Kvart år har Tambar Fotball delt ut den prisen som heng aller høgast i fotballgruppa, nemlig hedersprisen. Denne har gått til personer som har gjort ein ekstra innsats i fotbalgruppa over lengre tid.
Dette er grunngivinga for årets vinner:
«Hedersprisen er en ærespris som i år deles ut til en person som har utrettet stort engasjement for fotballen i Tambarskjelvar.Han har gått gradene fra aldersbestemt til A-Lag. Tok på seg trenerverv før fylte 18-år, da guttelaget sto uten trener og lagleder. Etter en liten pause, med utdanning og familiestifting – var det inn som dugnadsmann i Tambarskjelvar. Har i løpet av de siste 20-åra hatt ulike roller,og gladelig stilt opp der det var behov. Flink til å ta på seg ansvar, ryddig og særdeles lett å samarbeide med. Han har i tillegg fungert som en meget god rolle modell og vært pådriver for å lage gode/trygge miljø.»

Vi i Styret er prisgitt den jobben og den tida han har lagt ned og vil gratulere Alexis Thingnes med årets hederspris 2023.

Andre priser som var utdelt under årets fotballfest var desse:

Årets spelar A-lag herrer: Martin Hjørnevik Kibsgaard

Årets spelar A-lag damer: Malene Hauken

Årets spelar J13/14: Lilje Myrvang Røyseth

Årets dommer: Christer Dyngen

Årets Fair Play: Alice Storhaug Klopstad

Trenar som slutter: Arne Nes

Hedersmannen: Alexis Thingnes vart tildelt årets hederspris av Tambarskjelvar Fotball.

Styret i Tambar Fotball har på nytt laga fotballfest for spelarar, trener og lagleiarar i Tambar.

Årets spelar J13/14: Lilje Myrvang Røyseth.

Årets spelar A-lag damer: Malene Hauken.

Årets spelar A-lag herrer: Martin Hjørnevik Kibsgaard.

Årets dommer: Christer Dyngen.

Årets Fair Play: Alice Storhaug Klopstad.